Poimintoja verkkokaupasta:

Lähettiläs Mark L. Prophet(lompakkokoko, 5.7 cm x 8.7 cm, L x K)Lue lisää »

Uutiset

1.3.2019Meditaatio ylösnousseiden mestareiden opetuksissa 31.3. klo 13-14Lue lisää »9.2.2019Luento: Violettitulen alkemia 3.3.2019 klo 13Lue lisää »3.2.2019Minä Olen -messut 9.-10.2.2019Lue lisää »14.1.2019Kevään 2019 tapahtumiaLue lisää »22.12.2018Opintopiiri ylösnousseiden mestareiden opetuksista 13.1.2019 klo 13-14Lue lisää »

Yhteystiedot

Helsingin Summit Lighthouse ry

Käyntiosoite:
Suonionkatu 1
00530 HELSINKI

Postiosoite:
PL 146
00511 HKI

Puhelin: 050-354 2307
Fax: 09-825 2821

Email:
summit.lighthouse
(at)kolumbus.fi

Sivuston kävijämäärä, käyntejä yhteensä:

Käyntejä kotisivuilla:203537 kpl
Share |

JUMALALLISEN MINÄSI KARTTA


Sinulla on oma yksilöllinen henkinen kohtalosi. Yksi avaimesi sen toteuttamiseksi on ymmärtää jumallallinen  luonteesi  ja suhteesi Jumalaan.
Ylösnousseet mestarit ovat antaneet jumalallisen Minän kartan auttamaan sinua ymmärtämään tätä suhdetta. He puhuvat tästä kartasta myös Elämän Puuna. Kartta on kuva sinusta ja sisälläsi olevasta Jumalasta, se kuvaa sinua menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa.iamkartta.gif

MINÄ OLEN Läsnäolo ja kausaalikeho

Jumalallisen Minäsi kaaviossa on kolme hahmoa, jotka vastaavat Kolminaisuuden Kolmea Henkeä ja Äiti Jumalaa. Ylin hahmo vastaa Isää (joka on yhtä Äidin kanssa) ja edustaa MINÄ OLEN Läsnäoloasi. MINÄ OLEN Läsnäolo on meille jokaiselle yksilöitynyt Jumalan Läsnäolo. Se on sinun yksilöitynyt MINÄ OLEN JOKA MINÄ OLEN, Jumalan nimi,  jonka Jumala paljasti Moosekselle Siinain vuorella.

MINÄ OLEN Läsnäoloasi ympäröi seitsemän samankeskistä sateenkaaren väreissä olevaa sfääriä (kehää), jotka muodostavat kausaalikehosi. Kausaalikehosi sfääreihin kerääntyy kaikki, mikä sinussa on todellista ja pysyvää. Sfääreissä ovat tallenteet oikeamielisistä teoista, joita olet tehnyt Jumalan kunniaksi ja ihmisten siunaukseksi monien maanpäällisten inkarnaatioittesi aikana.

Ei ole kahta täysin samanlaista kausaalikehoa, koska niiden sfäärien kimmellys heijastaa sielun yksilöllisiä henkisiä saavutuksia.

Ne erityisominaisuudet, joita olet kehittänyt edellisissä elämissäsi, määrittävät seuraavien elämiesi  lahjat ja kyvyt, jotka saat syntyessäsi. Nämä kyvyt sinetöidään kausaalikehoosi ja saat ne käyttöösi korkeamman Minäsi avulla.


Pyhä Kristusminä

Jumalallisen Minäsi kartan keskihahmo kuvaa Kristusminääsi eli korkeampaa Minääsi. Kristusminäsi on sisäinen opettajasi, suojeliasi ja rakkain ystäväsi. Hän on myös omantunnon ääni, jonka kuulet sydämessäsi ja sielussasi. Hän erottaa sisimmässäsi tien hyvän ja pahan välillä neuvoen, mikä on oikein ja mikä väärin. Aivan Kristusminän pään yläpuolella on kuvattu Pyhän Hengen kyyhkynen, joka laskeutuu Isä-Äiti Jumalan siunaamana.

Valkoinen valonsäde, kristallilanka, laskeutuu MINÄ OLEN Läsnäolosta Kristusminän kautta kartan alempaan kehoon. Raamatussa siihen viitataan hopealankana (Saarnaaja 12:6). Tätä ’napanuoraa’ pitkin ryöppyää virtana Jumalan valoa, elämää ja tietoisuutta. Tämä elämän virta mahdollistaa ajattelusi, tuntemisesi, järkeilysi, elämän kokemisesi ja henkisen kasvusi.

Jumalallinen kipinäsi ja neljä alinta kehoasi

Kristallilankasi energia ravitsee ja ylläpitää Jumalan liekkiä, joka on kätketty 3foldflame.jpgsydämesi salaiseen kammioon. Tätä liekkiä kutsutaan kolminaisliekiksi eli jumalalliseksi kipinäksi. Se on kirjaimellisesti pyhän tulen kipinä Jumalan omasta sydämestä.

Kolminaisliekillä on kolme ”sulkaa”. Nämä sulat ilmentävät Jumalan kolmea perusominaisuutta ja vastaavat Kolminaisuutta. Valkohehkuinen ydin, josta kolminaisliekki saa alkunsa, edustaa Äitiä. Kun kuvittelet mielessäsi itsessäsi olevaa kolminaisliekkiä, näe sininen sulka vasemmalla. Se ilmentää Jumalan voimaa ja vastaa Isää. Keskellä oleva keltainen sulka ilmentää Jumalan viisautta ja vastaa Poikaa. Vaaleanpunainen sulka oikealla ilmentää Jumalan rakkautta ja vastaa Pyhää Henkeä.

Kun sinulla on käytettävissäsi kolminaisliekkiisi ankkuroitunutta voimaa, viisautta ja rakkautta, voit täyttää olemassaolosi tarkoituksen.
Alahahmo kartassa edustaa sieluasi. Sielusi on neljän erilaisen ”kehon” suojaama.

Niitä kutsutaan neljäksi alemmaksi kehoksi:  (1) eetterikehoksi, (2) älykehoksi, (3) tunnekehoksi ja (4) fyysiseksi kehoksi. Nämä ovat sielusi kulkuvälineet sen maanpäällisellä matkalla.

Eetterikehossasi, jota kutsutaan myös muistikehoksi, on identiteettisi suunnitelma. Siinä on myös muistot kaikesta siitä, mitä ikinä on tapahtunut sielullesi ja kaikki ne impulssit jotka olet lähettänyt sielusi kautta luomisestasi lähtien.

Älykehosi on havaintokykyjesi astia. Kun se on puhdas, siitä voi tulla Jumalan mielen astia.

Halukehossasi, jota sanotaan myös tunnekehoksi, ovat ylemmät ja alemmat halusi ja tunteittesi tallenteet.

Fyysinen kehosi on lihan ja veren ihme ja antaa sielullesi mahdollisuuden kehittyä aineen maailmassa. Kartassa alahahmo vastaa Pyhää Henkeä, sillä sielusi ja neljän alemman kehosi on tarkoitus olla Pyhän Hengen temppeli.

Alahahmoa ympäröi violettiliekki – muuntava, Pyhän Hengen henkinen tuli.
Voit kutsua violettiliekkiä päivittäin puhdistaaksesi neljää alinta kehoasi ja kuluttaaksesi kielteisiä ajatuksiasi, kielteisiä tunteitasi ja huonoa karmaasi.

Violettiliekkiä ympäröi valon putki, joka laskeutuu MINÄ OLEN Läsnäolostasi vastauksena kutsuusi. Se on valkoisen valon lieriö, joka suojelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa niin kauan kuin säilytät harmoniasi. Äiti Jumala keskittää energiaansa meihin Jumalan pyhän tulen välityksellä, joka nousee chakrojemme kautta kuin valon suihkulähde.

chakraman_card.jpg
Chakra
on sanskritin kieltä ja merkitsee eetterikehossa olevaa henkistä keskusta. Jokainen chakra säännöstelee energiavirtausta eri puolelle kehoa. Seitsemän päächakraa sijoittuvat pitkin selkärankaa peruschakrasta kruunuchakraan.


Sielun kohtalo

Sielu on Jumalan elävä mahdollisuus. Sielun maanpäällisen kehityksen tarkoitus on täydellistyä oman pyhän Kristusminän opetuksessa ja palata takaisin Jumalan luo yhdistymällä MINÄ OLEN Läsnäoloonsa ylösnousemuksen rituaalissa. Mitä tapahtuu sielulle inkarnaatioiden välillä? MINÄ OLEN Läsnäolo vetää kristallilangan takaisin, kun sielun inkarnaatio maan päällä on päättynyt.

Kolminaisliekki palaa Pyhän Kristusminän sydämeen ja sielu siirtyy korkeimmalle tietoisuuden tasolle, jonka se on saavuttanut kaikissa inkarnaatioissaan. Mikäli sielu ansaitsee sen, sitä koulutetaan ruumiillistumien välillä ylösnousseiden mestareiden retriiteissä tai henkisissä kodeissa taivasmaailmassa. Siellä sielu opiskelee niiden viisauden enkelten ja mestareiden kanssa, jotka ovat saavuttaneet mestaruuden omalla erikoisalallaan.

Ylösnousemuksessa huipentuu sielun useita ruumiillistumia kestänyt elämän palveleminen.

Jotta sielu voi lopullisesti yhdistyä Jumalaan, sen täytyy tulla yhdeksi Pyhän Kristusminän kanssa ja sen on täytynyt tasapainottaa vähintään 51 prosenttia karmastaan sekä täyttää oman jumalallisen suunnitelmansa mukainen elämäntehtävä maan päällä.


Kun sielusi saavuttaa ylösnousemuksen ja palaa takaisin Jumalan luokse, sinusta tulee ylösnoussut mestari, joka on vapautunut jälleensyntymisen pyörästä ja saa iankaikkisen elämän kruunun.

____________________________________

 

Copyright © 2007 Summit Publications, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.