Poimintoja verkkokaupasta:

Saint GermainPikkukuva (lompakkokoko, 5.7 cm x 8.7 cm, L x K)Lue lisää »

Uutiset

1.3.2019Meditaatio ylösnousseiden mestareiden opetuksissa 31.3. klo 13-14Lue lisää »9.2.2019Luento: Violettitulen alkemia 3.3.2019 klo 13Lue lisää »3.2.2019Minä Olen -messut 9.-10.2.2019Lue lisää »14.1.2019Kevään 2019 tapahtumiaLue lisää »22.12.2018Opintopiiri ylösnousseiden mestareiden opetuksista 13.1.2019 klo 13-14Lue lisää »

Yhteystiedot

Helsingin Summit Lighthouse ry

Käyntiosoite:
Suonionkatu 1
00530 HELSINKI

Postiosoite:
PL 146
00511 HKI

Puhelin: 050-354 2307
Fax: 09-825 2821

Email:
summit.lighthouse
(at)kolumbus.fi

Sivuston kävijämäärä, käyntejä yhteensä:

Käyntejä kotisivuilla:203549 kpl
Share |
nada.jpg

Leidimestari Nada

Palvelun kuudennen säteen chohan


Ylösnoussut leidimestari Nada on rauhan ja palvelun kuudennen säteen chohan. Kuudennen säteen värit ovat purppura ja kulta.

Hän on myös Karman Neuvoston jäsen, jossa hän palvelee kolmannen säteen (vaaleanpunainen säde) jumalallisen rakkauden edustajana.

Nada on rubiinisäteen polun vihitty jäsen ja mestari, ja hän opettaa sydämen ruusun avautumista auttaen meitä kehittämään sydämen herkkyyttä.

Hän käyttää paljon aikaansa kaksoisliekkien ja Vesimiehen aikakauden perheen perehdyttämiseen ja tukemiseen. Hän palvelee myös maailman lapsia enkelijoukkojen kanssa, jotka henkilökohtaisesti pitävät huolta nuorison tarpeista.
Nada sanoo: ”Annan teille rakkauteni, sillä kaiken muun olen jo antanut pois.”
Hänen opetuslapsiensa motto on: ”Minä palvelen.” Nadan tunnussävel on Ruggero Leoncavallon ”La Mattinata”.

Leidimestari Nada – Kuudes säde: palveleminen


Leidimestari Nada on sielun puolestapuhuja jumalallisen oikeusistuimen edessä. Hän on perheiden ja kaksoisliekkien yhdistäjä, rakkauden laadullistaja kaiken elämän palvelemisena. Rubiinisäteen itsehallinnan edellytys on tekojen tie, jossa ”palvelija ei ole herraansa suurempi” (Joh. 13:16) ja ”minä olen veljeni vartija”.
Papit, sairaanhoitajat ja kaikki, jotka huolehtivat ihmiskunnan tarpeiden täyttämisestä auttavat Nadaa kuudennella säteellä.

Vihkimys: solar plexus -chakra
Pyhän Hengen lahja: kielillä puhumisen ja kielien tulkinnan lahja
Retriitti: Ruusutemppeli, New Bedford, Massachusetts, USA ja Jeesuksen Arabian retriitti, Saudi Arabia
Värähtely: purppura, hitusella metallimaista kultaa ja rubiinia
Tunnussävel: Ruggiero Leoncavallo La Mattinata
Jalokivi: topaasi, rubiini, aleksandriitti, timantti ja helmi
Ominaisuus: rauha, palveleminen, veljeys
Viikonpäivä: torstai
Pieni rukous: ”Rakas ylösnoussut leidimestari Nada, Kristuksen nimeen: opeta minua tunteiden hallinnassa, jotta voin olla rauhan välikappale elämänpalvelussa.”

Nadan edelliset elämät Atlantiksella

Atlantiksella ylösnoussut leidimestari harjoitti parantamisen taitoja ja palveli papittarena Rakkauden temppelissä. Tämän temppelin eetterinen vastinkappale, joka on suunniteltu ruusun muotoiseksi, sijaitsee New Bedfordin yläpuolella Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hän toimi Atlantiksella myös lakimiehenä, jolloin hän puolusti alistettujen ja sorrettujen jumalallista oikeutta.

Monissa viimeisissä inkarnaatioissaan hän piti tuntemattomana yllä elämän liekkiä perheensä ja yhteisön muiden jäsenten puolesta.

Herätä sisäinen valo ja muuta itsesi sekä maailmasi

Harjoita Puhutun Sanan Tiedettä ja ota yhteys leidimestari Nadaan

MINÄ OLEN veljeni vartija


MINÄ OLEN veljeni vartija
Oi auta minua Jumala
olemaan palvelija kaikkia auttava
myötätuntoinen aivan kuin Sinä!

MINÄ OLEN veljeni vartija.
Oi Jeesus Liekkisi kautta
Henkiinheräämisen siunausta
nimessäsi lohdutusta anna!

MINÄ OLEN veljeni vartija.
Oi Jumalan Läsnäolo niin rakas
Sinun siunauksesi täyteys
Puhdas jumalallisuus ilmenee!

MINÄ OLEN veljeni vartija,
hänen Liekkiään suojelen
hiljaisessa voimassa ja tiedossa
häntä nimessäsi rakastaen!

Purppura- ja kultasäteen mestari Nadan meditaatio

”Chohanien kuningatar, leidimestari Nada, joka toimii asianajajana taivaan oikeusistuimen edessä, tulee esittämään oikeudenmukaisuuden lain sekä virantoimituksen ja palvelemisen jalon tien. Hänen aurassaan on näiden siunattujen sanojen musiikki: ”Kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.” Leidi chohanin läsnäolossa havaitsette feminiinisäteen ihmeen seitsemän säteen mestaruudessa. Kaikki on selvää: elät palvellaksesi ikuisesti — aina Herran palveluksessa.” — Djwal Kul, meditaatiosta The Hidden Chamber of the Heart ( Sydämen salainen kammio).


Opimme Nadalta rakkauden soveltamisen käytännön toiminnassa sekä henkilökohtaisen kristukseuden polun palvelemalla ja auttamalla elämää.

Artikkeleita leidimestari Nadasta (englanniksi):

Ammenna leidimestari Nadan viisaudesta:

Leidimestari Nada – Hengen yliopistot
 
Ylösnoussut leidimestari Nada opettaa Jeesuksen retriitissä eetteritasolla Saudi Arabian yläpuolella. Hän neuvoo sieluja tunteiden Jumal-hallinnassa ja kuinka vaimentaa solar plexus -chakran avulla kohtuuttomia halujamme. Tämä chakra on kuudennen säteen työkalu ja se paikka josta säteilet rauhaa.
 
Leidimestari Nada – rakastavan palvelun polku


Leidimestari Nada seurasi lain kutsumusta toisissa inkarnaatioissaan. Mietiskellessään Jumalan lakia sekä temppelipalveluksiensa aikana hän näki lain ”tietynlaisena puolustuksena, jota äidin tulee käyttää suojatakseen lapsiaan tämän maailman juonilta ja langenneilta, jotka myös yrittävät käyttää lakia oikeuttaakseen epäoikeudenmukaiset aikomuksensa”.