Poimintoja verkkokaupasta:

Human AuraHuman Aura Contains "Studies of the Human Aura," by Kuthumi and "Intermediate StudiesLue lisää »

Uutiset

14.11.2018Jälleensyntymä, menneet elämät ja niistä vapautuminen - Opintopiiri ylösnousseiden mestareiden opetuksista 25.11. klo 13Lue lisää »30.10.2018Syksyn 2018 tapahtumiaLue lisää »12.10.2018Avoimet Ovet ja Opintopiiri Sunnuntaina 28.10.2018Lue lisää »13.9.2018Hengen ja tiedon messut 13.-14.10.Lue lisää »28.8.2018VIDEOITA SUOMENKIELISIN TEKSTEINLue lisää »

Yhteystiedot

Helsingin Summit Lighthouse ry

Käyntiosoite:
Suonionkatu 1
00530 HELSINKI

Postiosoite:
PL 146
00511 HKI

Puhelin: 050-354 2307
Fax: 09-825 2821

Email:
summit.lighthouse
(at)kolumbus.fi

Sivuston kävijämäärä, käyntejä yhteensä:

Käyntejä kotisivuilla:193722 kpl
Share |

Toimintamme

3foldflame.jpg

Opintoryhmän toimintaViikottaiset palvelut • Sunnuntaipalvelu on avoin kaikille kiinnostuneille. Palveluksessa kutsutaan henkistä valoa dekreiden, rukouksien ja laulujen avulla, myös ehtoolliseen voi osallistua. 

  Sunnuntaipalveluiden ajankohdat ja sisältö muuttuvat ajoittain, joten kannattaa olla yhteydessä meihin ja tiedustella asiasta ennen paikalle saapumista.

 • Lapsiperhepalvelu (palveluajankohdat ilmoitetaan erikseen sivuston Uutiset-osiossa)

  Lapsiperhepalvelu on tarkoitettu erityisesti perheille joissa on pieniä lapsia.

  Tämän palvelun tarkoitus on tutustuttaa myös perheen pienimmät 'pyhäkoulumaisesti' Opetuksiin, jolloin iloiseen toimintaan saattaa liittyä mm. kertomuksia, helppoa decree-lukua, laulua, piirtämistä ja askartelua ym. pienille perheenjäsenille sopivaa toimintaa.

 • Jeesuksen vigilia keskiviikkoisin, sivujen uutisosiossa ilmoitettujen ajankohtien mukaisesti
  Ohjelma kulkee Watch With me - Jesus' vigil of the Hours -vihkosen mukaan sisältäen dekreitä, lauluja ja rukouksia (englannin kielellä). Ehtoolliseen ja/tai kolehtiin voi myös osallistua.
 • Dekreet (eng. Decree) ovat mestareiden opettamia, mantran tapaan lausuttuja runomittaisia rukouksia. Palvelun päätteeksi on myös mahdollisuus ottaa osaa pyhään ehtoolliseen.

  Palvelun jälkeen on aikaa vapaaseen keskusteluun ja kanssakäymiseen. Paikan päällä voi myös ostaa kirjallisuutta, ylösnousseiden mestareiden kuvia ja muuta materiaalia.

 • Tilaisuudet pidetään yhdistyksen tiloissa. Aikataulut päivittyvät uutissivuilla

(ks. yhteystiedot)   -Tervetuloa! -

 

Tietoa lahjoittajille

tsl_logo.gif

 

Emojärjestömme Yhdysvalloissa 

 

 

 

Postituslista

Jos tahdot  sähköpostiisi tietoa tapahtumistamme joitain kertoja vuodessa, lähetä viesti otsikolla "Liityn listalle" sähköpostiimme. Noudatamme EU tietosuoja asetusta GDPR: rekisteriseloste.

 

Copyright © 2007 Summit Publications, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.